keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Sydney: paiva 4

Huomasin muuten asken blogiani tarkastellessa, etta paivamaarat ei kylla oikeen tasmaa. Eli nyt on jo 1.9, mikali taa yrittaa vaittaa jotain muuta. Oon maarittanu ite aina paivamaaran noihin ja silti sinne hyppaa jotain muuta :D eli toistaseksi siis kaikki blogissa nakyvat tekstien paivamaarat nayttaa olevan paivan jaljessa, mita oikeesti pitais :)

En oo vielakaa saanu uusia kamppiksia. Tai eilen illalla sinne tuli 2 tyttoa, mutta ne oli jo nukkumassa ku tulin takas (hostellin omasta) leffateatterista ja lahtivat aamulla kuuden aikaan, joten en sitte saanu niista uusia kavereita. Ennen leffaa eilen juttelin parin norjalaisen tyton kanssa jotain, mutta olivat molemmat tosi hiljasia ja ujoja, joten keskustelu oli vahan haastavaa :D Ovat myos taala Work&Travelin kautta ja olivat samassa orientaatiossa mun kanssa maanantaina.

Nyt kello on vasta 11, joten en oo viela paljon mitaan ehtinyt tanaan tehda, mutta suunnitelmissa olis Botanic Gardenin koluaminen (lisaa!). Eilen tallustelin ympari Botanicia ja nain jonku ihme lintuparven, jonka ymparilla ihmiset tollisteli. Katoin ensin, et jtn arsyttavia lokkeja siela, mutta sit ku menin lahemmas niin sehan oli papukaijaparvi! Tai mita kakaduja nyt lieneekaa, en tunnista lintuja :D Jotku ihmiset ruokki niita, vaikka siela puistos oli kylla ympariinsa kyltteja, et ala ruoki lintuja. Mut ne tuli hakemaan ruokaa kadesta ja istu kasivarrelle. Se oli kylla kieltamatta ihan hauskan nakosta.

Kysyin myos Abilta ja talta toiselta tytolta, jotka mainitsinkin jo eilen, etta jos lahtisivat syomaan illalla/iltapaivalla. Pyysivat eilen mua keskustaan johonkin clubille, mutta olin totaalisesti liian vasynyt lahteakseni, mut olis kylla mahtava niitaki naha uudestaan :)

Eilen myos sain buukattua ne lennot Cairnsiin. Eli lennan lauantaina kolmen aikaan ja oon perilla sitte kuuden jalkeen. Haluaisin kylla ihan hirveesti menna sinne sukelluskurssille, mutta taytyy viela miettia. Ensin suunnittelin, etta tekisin Cairnsis jonku aikaa toita, ennenku meen kurssille, mutta siela on kuulemma sadekaudet alkamassa ja nyt jo ollu jtn myrskyja ja haluun siis pois alta :D Mietityttaa vaan, et jos en sitte saakaan toita, ku ensin oon torsanny 800AUD kurssiin.. Mut olishan se mahtavaa :)

Huomenna aattelin menna kaymaan Sydneyn Akvaariossa, vaikka maksaakin vahan, mutta tarviin kylla vakavissaan jotain aktiviteettia tanne :D ku ei viitti kaupoissakaa kierrella, ku tulee pian ostettua jotain turhuuksia :D Taala on kylla ihania kauppoja, mista varmasti loytais kaikenlaista. Ja loistavaa on, etta ei nay ensimmaistakaa H&M tai Seppalaa tai Gina Tricotia yms yms. ja niita kun nakyy Euroopassaki ihan jokapaikassa missa oon kayny. Mahtavaa olla jossain, missa on ihan eri liikkeita :) (Miinuspuoli vaan on, ettei siis oo sita rahaa shoppailla :D) Voin sitte kuluttaa kaikki loput rahat ostoksiin ja tuliaisiin just ennenku lahen kotiin :D
 Mut huomenna lisaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti