perjantai 24. syyskuuta 2010

Viimenen paiva Cairnsissa

Huomenna sitte olis suuntana Townsville ja Magnetic Island. Cairns on ihan kiva, mutta taala vaan tarttis liikaa rahaa, etta sais ajan kulumaan. Olishan taala tarjolla vaikka mita Toureja, mutta en halua kuluttaa kaikkia mun rahoja taala, joten oon sitte suurimmaks osaks vaan hengaillu ympari kaupunkia ja se alkaa olla melko tylsaa, joten aika jatkaa eteenpain. Bussi lahtee huomenna aamulla klo 9.00. Vietan yhden yon Townsvillessa ja meen seuraavana paivana suuntaan sitte Magnetic Islandille. Pitais viela buukata hostellit sielta, joten tanaan on kaikkea  tallasta pienta hoidettavaa. Soitan hostelliin ja kysyn, jos voisin teha varauksen puhelimitse, ku netissa varausten tekemisessa on aina omat riskinsa.
Kaytannon jarjestelyjen lisaksi tanaan olis tarkotus tavata myos Jenny, yks saksalainen kaveri vaihteeksi. Silla oli kaiketi joku suunnitelma, etta mita voidaan tehda.

Toissapaivana kaytiin D.F.O Outlet ostoskeskuksessa. Sielta olis saanu vaikka mita halvalla. Guessin liikkeesta olis lahteny paitoja 30aud yms, mutta hillitsin himoni, enka ostanu mitaa. Conversit melkeen ostin, ku olis ollu vaan jtn 60aud, mutta sitte totesin, etta ei mulla oo tilaa niille mun rinkassa, joten pakko oli jattaa kauppaan. Mutta saastypahan neki rahat! (Voin kayttaa ne esim. sukeltamiseen ;D)

Eilen varasin Whitsunday Sailingin, joten se olis sitte tiedossa 3.-5.10. Toivottavasti saa on hyva. Viela en varannu sukelluksia sinne, mutta saan paattaa sen erikseen, etta haluanko sukeltaa vai en. Haluaisin kylla.. mutta toi sukeltaminen vaan on hieman kallis harrastus :D Ja toisaalta oon kylla jo nahny Great Barrier Reefin taala Cairnsissa.. Mutta en tieda. Pitaa kattoa mika se rahatilanne on sitte ku saavun Airlie Beachille. Haluan kuitenki sukeltaa Lady Elliot Islandilla sitte myohemmin, koska siela on kaikkee jannaa nahtavaa, niinku laivan hylkyja yms :) On kuulemma todella hieno sukelluspaikka.

Viimeset tunnelmat Cairnsissa on oikeestaan vaan odottavat, koska ei taala oikeestaan enaa oo mitaa erikoista. Pitaa myos selvittaa, etta mun pussibassi toimii varmasti, koska alan vaha epailla hostellin toimintaa. Ihania ihmisia ja palvelu on erittain hyvaa, mutta saman asian kanssa saheltamassa on useita eri ihmisia, mika pistaa aina vaha epailyttaan, koska informaatio saattaa muuttua matkan varrella. Mun bussipassiaki hoiti kaikenkaikkiaan 3 eri ihmista, joten pitaa nyt viela tarkistaa, etta kaikki on kohillaan. Mutta huomenna sitte eteenpain! Paivittelen lisaa varmaan Magnetic Islandin jalkeen, ku on taas jotain uutta kerrottavaa. Ja yritan laittaa sitte lisaa kuviaki. Btw. eilen ku laitoin kuvia tanne, niin enkohan unohtanu kamerani tanne matkatoimiston koneeseen kiinni. Onneks oli viela taala ku parin tunnin paasta hokasin, etta kamerahan ei muuten ole mukana. Etta sen siita saa, ku pitaa laittaa kuvia yleisilla koneilla. Vaikka tavallaan kylla toivoin, etta joku olis polliny sen, ni olisin saanu hyvan syyn ostaa uuden kameran :D Katotaan nyt, mita kaikkea viela onnistun tan reissun aikana hukkaamaan. Kuulumisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti