torstai 9. syyskuuta 2010

Henkailua ja sukellusta :)

Eilinen oli melkonen lollottelypaiva. Syotiin hyvin ja maattiin laguunilla ottamassa aurinkoa. Illalla kaytiin Lauran kanssa syomassa 2 ilmasta ateriaa (molemmat vaan jtn pastaa+kastiketta, mutta ilmasta kuitenki :D), koska silla oli ruokalippu gilliganiin ja mulla Woolshediin, joten jaettiin sitte molemmat annokset, eika kummankaa tarvinnu menna syomaan yksin. Laura oli siis mun kamppis siela kauheella hostellilla. Lauran serkku Sophie lahti eilen aamulla Sydneyyn kavereita moikkaamaan ja jatkaa sitte sielta kotiin Saksaan. Laura taas lensi tanaan Darwiniin ja sielta Balille. On jo vuoden ollu Australiassa ja seuraavan vuoden meinaa viettaa Singapore/Bali/ympari Aasiaa/Australia. Kuulosti kylla aika hienolta ja iteki aattelin, etta voisin tassa suunnitella pienta poikkeamista Fijilla, mikali saan Ausseissa toita. Taalta saa kuitenki niin halvalla lentoja ympariinsa..
Ilmasten aterioiden jalkeen sitte viela jaettiin skumppapullo ja nautittiin illasta. Mun kylla piti menna aikasin takas nukkumaan, koska tanaan alko sitten se sukelluskurssi.

Ja sukelluskurssilla oli muuten kivaa! Teoriaosuus nyt oli teoriaa.. mutta siinaki oli tosi mukava opettaja, joka toi eloa siihen luentoon, eli tunnit meni oikeestaan aika nopeesti. Teorian jalkeen lekuri sitte totes, etta oon riittavan terve sukeltamaan ja altaassa jaksoin jopa tampata sita vetta kymmenen minuuttia :D Eli sit ei muutaku varusteita paalle ja uudestaan altaaseen. Aluksi tuntu vaha oudolta ja meinas tulla pienta paniikkiaki aina aika ajoin, mut sit ku vaan hengitti rauhassa ja anto tunteiden tasaantua, ni sitte kaikki jatku taas ihan mukavasti :) Sukellusryhmissa meidat jaettiin kahtia (alunperin meita oli 12 hengen ryhma teoriassa, mutta 2 kaverusta lopetti, koska ilmeisesti toisella oli flunssa ja laakari ei sit antanu sille lupaa sukeltaa), joten toiseen ryhmaan jai 6 henkee ja meijan ryhmassa on sitte 3 jatkaa ja mina. Mutta ne pojat on kylla ihan mukavan avuliaita, jos meinaa tulla ongelmia :D Ja muutenki ryhmahenki on hyva. Lisaksi meilla on paaaljon paremman nakonen opettaja, ku toisella ryhmalla ;)

Yritan viela huomenna nopeesti tulla paivittamaan tilannetta, mutta lauantaiaamuna sitte lahetaanki aikasin riutalle (jaiks!!) ja ollaan siela maanantaihin asti, eli ei kannata huolestua jos ei mitaa kuulu pariin paivaan, oon hyvassa turvassa ProDiven seurassa. Se opettaja muuten sano meille tanaan, etta on 99% varma siita, etta jollain sukelluksella tullaan tapaamaan toveri-hai ja myos kilppareita kuulemma nakyy. Ja jos ollaan oikein onnekkaita, saatetaan naha kilppari (en muista nimea), joka on meidan ruokapoydan kokonen. Olisko vaha hienoa :D Luultavasti se voitais naha yosukelluksella. Sita odotellessa!!

2 kommenttia:

  1. Voi nemo miten kuulostaa hienolta! Hei voitko tehdä vaikka photobucketiin tilin ni sinne saisit päivitettyä aika nopeesti kuvia, jos tää blogiin päivitys takkuaa. Kun haluan nähdä missä oikeen oot! :) Ihan sama mitä kuvia, ihanaa ympäristöä ja kuvia susta, kiitos :D

    sitte kun on aikaa ni tee sinne käyttäjätunnus, photobucket.com siis, se voi näyttää vähän hankalalta aluks mutta kyllä sä opit sitä käyttämään. Tai facebookiin sitte vaan lisää kuvia jos ei tuo luonnistu :)

    Oot ajatuksissa! :)

    -Laura babe från Vaasa

    VastaaPoista
  2. Joo yritan saada laiteltua kuvia vaha sinne sun tanne. Talla hetkella ongelmana vaan on se, etta naihin julkisille koneille ei moneenkaa saa ladattua kuvia, ku on laitettu estot. Mut laitan heti sitte taas ku paasen sellaseen paikkaan :)

    VastaaPoista