keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Tanaan sain seuraa tytosta, jonka tapasin lentokentalla, kun odoteltiin yhessa kyytia hostellille. Ja lisaks mukana oli joku poika, johon taa Kati (?) oli tutustunu aamupalalla hostellilla. Kaytiin kattelees vaha taidetta ja kierreltiin vaihteeks Botanicis. Nyt ne lahti katteleen kirjastoa, koska niissa on kuulemma usein ilmanen netti. Ma tulin sitte tanne toimistolle, ku aattelin kysella myos vaha lisainfoa WWOOFista, mika siis tarkottaa kaytannossa sita, etta tehaan aussitiloilla ilmasta tyota muutama tunti paivassa ja saadaan vastineeksi ruokaa ja majotus. Vois olla ihan mielenkiintonen majotusvaihtoehto, koska siina nakis miten paikalliset elaa farmeilla. Ja lisaks tutustuis muihin WWOOFaajiin. Onks kellaa kokemuksia tai kuullu juttuja? (Lahinna ehka osotettu Riikalle, koska muut mun tutut ei oo tainnu kauheesti kayda Ausseis, mut jos on kuullu ihmisilta, jotka on kayny, ni kertokaapa toki :D)

Mun pitais myos kauda siela medicare asemalla kysymassa, etta josko sita sais sen medicare kortin, vai pitaako kelakorttia ruveta lahetteleen Suomesta tanne. Myos Pankissa pitais kayda, mutta voi olla, etta teen sen vasta huomenna.

Taala myos sataa vetta tanaan. Aamulla kun lahdin ulos, ihmettelin, etta mites nyt onki jotenki tutun olosta ja sitte vasta tajusin, etta taalahan on satanu :D katos vaan. Mutta eikohan se kesa oo sielta tulossa tanneki pain Australiaa :) Paivitan varmaan viela huomenna Sydneysta ja sitte todennakosesti seuraavan kerran Cairnsista :)

2 kommenttia:

  1. En itte kokeillut WWOOFia, mutta kuulin, että se oli ihan hauskaa. Siinä on toki puolensa.. Rahaa saattaa silti kulua,( kun tulee itse käytyä kuitenkin kaupassa), mutta rahaa ei tule. Mutta miksei, kannattaa vaan valita vaihtoehto, missä ei tarvitse sitoutua (: Muistaakseni medicarea varten piti olla kelakortti, mutta kopiokin varmasti käy? ( voi olla, että pelkkä henkilökortti menee läpi, ne kuitenkin tietää, että kaikilla suomessa on kelakortti (: )

    VastaaPoista
  2. Joo. Loysin itseasiassa WWOOFia vastaavan jutun, missa on mukana muitaki ku luomutiloja ja jasenyys oli vaan joku 20e, joten aattelin, etta kokeilen ehka sita. Mut en oo viela rekisteroityny, ku eritan nyt loytaa jtn toita ja miettii sit taas uudestaan, kun matka jatkuu :)

    Ja siis kavin siel medicares jo kerran ja silloin se sano jtn, etta pitaa olla kelakortti. Sit ku sanoin, ettei oo ni se hopis jtn jostain pankkitiedoista, etta ne nakee, etta mulla on osote suomessa. Ja nyt mulla on sellanen printti, mut se on suomeks, ni en tia kelpaako se :D sita pitais nyt sitte menna kysymaan :D

    VastaaPoista