perjantai 17. syyskuuta 2010

Cairns edelleen

Aika taala Cairnsissa alkaa pikkuhiljaa kayda pitkaksi. Paatin, etta annan itelleni aikaa ens perjantaihin ja jos ei sita ennen oo toita loytyny, jatkan eteenpain. Yritan buukata itelleni RSA kurssin maanantaille, ni sitte voin hakea toita baareista ja ravintoloistaki. RSA tarvitaan siis kaikkiin paikkoihin, missa myydaan alkoholia, eli ilmeisesti siis myos ruokakauppoihin.

Mitaan erityista ei oo tassa muutaman paivan aikana tapahtunukaa. Oon toki saanu uusia kavereita, mutta useimmat on taala pari paivaa ja jatkaa sitte eteenpain. Eilen oltiin ulkona yhen sukelluskurssikaverin ja sen kurssikavereitten kanssa. Opiskelee siis kuukauden englantia taala Cairnsissa. Sielta sitte sainki taas pari uutta tuttavuutta. Nyt kylla tunnen itteni vahan kipeahkoksi ja pelkaan, etta tuun kunnolla kipeeksi, ni pitaa ottaa pari paivaa ihan rauhassa ja lepailla.

Mutta eipa taalta tosiaan paljon muuta paivitettavaa talla hetkella olekaa, mutta jotkut hieman kitisivat, kun viimesin paivitys on maanantailta, niin piti nyt sitten kirjottaa, ettei oikeen mitaan uutta kuulu ;)

1 kommentti:

  1. Mulla on jo sua ikävä ♥. Tein kans blogin, lue joskus jos on aikaa ni tiiät kans mitä mulle kuuluu :)

    -L

    VastaaPoista