perjantai 3. syyskuuta 2010

(Toistaiseksi) Viimeset paivat Sydneyssa (vihdoin! :D)

Eilinen oli ihan mukava paiva, vaikka vetta satokin. Tapasin siis tan tyton, kenet tapasin kentalla. Taisin jo mainitakin. No sen jalkeen, kun lahdin tasta toimistolta, nahtiin viela uudestaan. Oli tarkotus menna Oxford Streetille shoppailemaan, kun ainakin Lonely Planetin mukaan siela on hyvat ostosmahdollisuudet, mutta ite en kylla nahny yhtakaa mielenkiintoselta nayttavaa kauppaa. En tia olisko pitanu jatkaa pidemmalle. Sitte palattiin tan Katin kanssa takas keskustaan ja se poika lahti takasi niitten hostellille. Yritettiin loytaa Katille flipflopeja, mutta tuntuu olevan mahdoton tehtava = ei loytynyt. Ehka ne on vasta tulossa takaisin kauppoihin, kun kesakin on alkamassa, mutta olisin kuvitellu, etta ees jostain olis loytyny.

Eilen saatiin ruotsalaisen Elin kanssa uus kamppis Iva (en oo varma kirjotuksesta), joka on kotoisin Kiinasta, mutta opiskelee Tasmaniassa kirjanpitoa. Sain myos esimerkin Kiinalaisesta vieraanvaraisuudesta, kun oltiin tunnettu ehka n. 15 minuuttia, niin han sanoi jo, etta jos oon tulossa Tasmaniaan, niin voin asua hanen luonaan ja han voi esitella mulle paikkoja. Mutta lupasin sitten ottaa yhteytta mikali oon sinne menossa. Tasmania on kylla kuulemma hieno paikka, etta ehka siela pitaa pyorahtaa etenki ku nyt on jo yks tuttuki siela.

Aamupalapoydassa tanaan myos juttelin naisen kanssa, joka on kotoisin Englannista, mutta asunut Australiassa 17-vuotiaasta saakka. Antoi paljon vinkkeja tyonhakuun ja siihen, etta missa kannattaa kayda. Sano mm. etta sairaaloissa on paljo toita (myos mm. kokkausta yms.) ja B&B paikoissa, koska ilmeisesti kukaa ei haluu tyoskennella siela, koska niissa on vaativia turisteja :D En kylla usko, etta voi olla pahempia ku martsarin asiakkaat, joten ehka ma selviytyisin :D Toivotaan nyt, etta jotain toita loytyy :)

Voi olla, etta paivitykset jaa vahan vahemmalle nyt ku lahen Cairnsiin, koska siela ei oo enaa ilmasta nettia koko aikaa kaytettavissa, mutta sitte ainaki on aina enemman kerrottavaa ku tulee kirjottelemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti