tiistai 21. syyskuuta 2010

So Happy!

Loysin toita :) Alkaa tosin vasta parin viikon paasta, mutta se sopii mulle ihan loistavasti, koska nyt mulla on viela pari viikkoa aikaa matkustella ja sitte on tyopaikka jo valmiina. Suunnaksi siis Winton. Hyvin pieni paikka keskella Queenslandia, eli rannikon joudun nyt sitte toviksi jattamaan, mutta nain on hyva saatsaa rahaa. Sain siis toita baarityontekijana eli kannatti hommata se RSA. Ei menny nekaa rahat sitte hukkaan. Palkka on ok ja ne tarjoaa myos ilmaset sapuskat seka majotuksen, eli siis ei tarvii kuluttaa ite paljon mihinkaa. Ja koska se on niin pieni paikka (vain reilu 1000 asukasta), niin tuskin siela on sitte myoskaan mitaa mihin sita rahaa kuluttaiskaa :D

Valitettavasti oon kylla hieman flunssan kourissa, joten taytyy viela pari paivaa viettaa Cairnsissa ja yrittaa parannella itteaan, ni on sitte mukavampi matkustaa. Mutta seuraavaksi aattelin sitte suunnata Airlie Beachille, ku se sattuu olemaan edes suunnilleen matkan varrella, ku alan pikkuhiljaa valumaan kohti Wintonia.

Tutustuin hostellilla myos kahteen mukavaan saksalaiseen tyttoon, jotka on kans matkustamassa Itarannikkoa alaspain. Tanaan itseasiassa sovittiin, etta jatkan matkaa niitten kans ja yritetaan katella jtn hedelmanpoimintatyota matkalla alaspain, mutta nyt ku sainki sitte soiton tuolta Wintonista, niin jatkanki matkaa itekseni. Ehka tapaan ne taas jossain vaiheessa reissua. Yksin matkustamisessa on kylla se hyva puoli, etta mun ei tarvii suunnitella matkaa kenenkaa muun mukaan ja voin esim. matkustaa jonneki jumalan selan taa tekeen toita hetkeksi. Jos meita olis kaks, nii myos silla toisella pitais olla tyopaikka siela. Eli siis helpompaa nain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti