tiistai 31. elokuuta 2010

Kuvia

Aattelin nyt laittaa muutaman kuvanki tanne, niin saa vahan eloa blogiin :)

naitten kuvien julkaseminen on tosi hidasta, niin mun energia ei ehka just nyt riita siihen :D mutta siina nyt ees yks. vastaavia nakee kylla myos googlesta :D

4 kommenttia:

  1. Heii! ihanaa kuulla kuulumisia! :) Eijakin heti ekassa infossa ensimmäisenä kertoi, että Anni pääsi oikikseen ja lähtee Ausseihin seikkailemaan :)

    Jos muuten kiinnostaa Malesia,Thaimaa yms suosittelen kattomaan Air Asia:n ja Nok Air:in lentotarjouksia! Ite kun oltiin Thaikuissa keväällä, niin Kuala Lumpurista ois päässy 15eurolla Melbourneen :)

    Ihanaa reissua, nauti täysillä! :)

    VastaaPoista
  2. Joo Tanja sanoki, että Eija oli kertonu :D Pitääpä tarkistella noita thaikkuasioita yms, jos vaikka innostuis lähtemään sitte ku alkaa australia käydä vähä tutummaksi :) Jos vaikka menis Miinaa moikkaan malesiaan ;D Kiva ku saa välillä kirjottaa normaalia kieltä, ku mulla on ruotsalainen kämppis, jolla on oma kone :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kuva, tulee mieleen arvaa mikä ;D no nemo. hihiii! :D

    VastaaPoista
  4. Nyt taala on kolme Lauraa kommentoimassa :D Oletan, et ensimmainen oli meijan late, laura pienella L:lla on Laura E. Ja tan kolmannen on pakko olla Sarkinen, ku Nemosta kommentoi :D

    VastaaPoista