sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Viimeinen viikonloppu WA:ssa

Nyt on sitten loistava ja toiminnan tayteinen viimenen viikonloppu WA:ssa ja Bunbury kavereiden kanssa ohitse! Tultiin Perthiin torstaina nauttimaan vahan kaupunkielamasta vaihteeksi.
Torstai-ilta meni nopeasti. Kaytiin muutamassa kaupassa ja sen jalkeen istuskeltiin pubissa Marielin ja Stephien ja parin muun tyton kanssa juoruamassa.

Perjantaina olikin sitten totaalinen shoppailupaiva! Kierrettiin koko paiva kauppoja ja kyllahan sita rahaa paloikin. Ihmeellista kylla, tanaan kun pakkasin rinkan ja heitin jotain vanhoja vaatteita pois, olin itseasiassa menettanyt kiloja rinkastani! Mika on kylla melko kasittamatonta, ottaen huomioon, etta rinkka tuntuu koko ajan vain paisuvan koossa.
Illalla kaytiin syomassa hyvin italialaisessa ravintolassa ja sitten nukkumaan, silla lauantaina piti nousta aikaisin ja lahtea suunnistamaan kohti Fremantlea.

Lauantaina tosiaan lahdettiin sukeltamaan Rottnest Islandin ymparistoon Perth diving academyn mukana. Ilma on tosiaan ollut WA:n tapaanloistava koko viikonlopun, ja aurinkoa seka lamminta riitti sukellusreissullekin. Ensimmainen sukelluspaikka oli haastava, silla olosuhteet merella oli melkoiset. Aallokkoa ja virtauksia riitti ja ensimmainen sukellus kavi aivan taysin kuntoilusta! Lisaksi oma markapuku oli hieman liian pieni, koskajostain idioottimaisesta syysta Mariel kuvittelee, etta ma oon muka pienempi ku se :D ehka lyhyempi, mutta voitan kylla paksuudessa! Joten olin siis toivottoman uuvuksissa jo ennenkuin edes paasin veteen asti ja siitahan sitte vasta kamppailu alkoi. Lisaksi jouduin viela palaamaan veneelle, silla tarvitsin vahan lisapainoa. Kolmanneksi sukellusryhmaamme saatiin USAlainen tytto ja meilla kaikilla oli jotain ongelmia varusteiden kanssa ensialkuun, joten ensimmaiselle sukellukselle lahteminen oli haastavaa ja nainpa pohja-ajaksi jaikin vain 22min. Lisaksi itse veden alla oli vahvoja virtauksia, joita vastaan joutui taistelemaan, eli ensimmaisen sukelluksen jalkeen me kaikki oltiin kylla todellakin uuvuksissa! Onneksi lounas oli odottamassa ja hyva lounas olikin!

Toinen sukellus osoittautui huomattavasti ensimmaista miellyttavammaksi, vaikka pienia virtauksia pohjassa oli tallakin kertaa. Mutta talla kertaa ihan siedettavaa. Lisaksi naimme aivan valtavan Smooth Stingrayn! Oli viela suurempi kuin stingray Whitsundaysilla!! Oli ehdottomasti sukelluksen kohokohta.

Tanaan ollaan lahinna palauduttu sukelluksesta, kierrelty vahan kauppoja ja syoty hyvin. Oli todellakin rentouttava ja hyvan ruuan ja seuran tayteinen viikonloppu.Nyt taytyy viela odotella muutama tunti ennenkuin paasen lentamaan kohti Melbournea ja uusia seikkailuja. Paluuta Bunburyyn ei sitten enaa olekaan, mutta toivottavasti naen viela nama ihmiset jossain tulevaisuudess! :)

1 kommentti:

  1. Jos sä oot vaan saanu lisää poweria ja siksi rinkka tuntuu kevyemmältä... ;) Tommoisesta sukellus-kuntoilusta päätellen ainaski! Mä en varmaan jaksais, ku mun perus uintikin on niin vaivalloista :D Puspus! ♥

    VastaaPoista