perjantai 22. huhtikuuta 2011

Sydney & Blue Mountains

Keli Sydneyssa on ollu melko upee sunnuntaista tahan saakka. Koko alkuviikko on vaan aurinko paistanu, mutta nyt valitettavasti sataa vetta ja keli on harmaa. Mielenkiintosta, kuinka pilvet peittaa puolet pilvenpiirtajista :) Ei taida olla Sydney towerista tanaan mitenkaan erityisen hyvat nakymat.

Eilen lahdettiin Sarahn kanssa Blue Mountainsille paivaksi. Keli oli kaunis ja aurinkoinen, vaikkakin hivenen viilea siela korkeammalla. Mutta taydellinen keli patikointiin. Nakymat oli huikeat, vaikkei pitkaa lenkkia kilometreissa tehtykaan. Aikaa meni silti ihan kiitettavasti kaikkine valokuvauspysahdyksineen yms. :D Ja tulihan se kuuluisa three sisters:kin nahtya :) Meilla kavi myos hyva tuuri, koska eilen oli public holiday, joten jostain kummallisesta syysta juna oli halvempi! Eli menopaluu Blue Mountainsille kustansi ainoastaan 10,80aud sen 46aud sijaan, mita olin varautunut maksamaan! Ei istu mun logiikkaan, kun yleensa lomina kaikki on kalliimpaa, mutta en kyllakaan valita! Kiva yllatys!

Paivan paatteeksi nautittiin aikaista illallista tai hyvin myohaista lounasta, miten sen nyt haluaa ajatella, pienessa kahvila/ravintolassa. Soin lammashampurilaisen ja kylla oli hyvaa! Kahvilassa oli muutenkin mukava ja rento tunnelma ja henkilokunta oli erittain ystavallista. Nimi oli muistaakseni Katoomba Street Cafe, mikali joku Blue Mountainsille ja Katoombaan eksyy. Voin hyvin lampimasti suositella kyseista kahvilaa :)

Nyt on sitten viimeiset paivat menossa. Toivottavasti huomenna on kaunis keli, jotta paasisin viela tekemaan coastal walk:in Bondilta Coogeen. On kuulemma nakemisen arvoinen kavelyreitti :) Mutta eipa sita viitsi vesisateessa tehda! Ja sitten tavaroita pakkaamaan ja valmistautumaan kotiin paluuseen. Taalta mina tulen Suomi! 

1 kommentti: