torstai 14. huhtikuuta 2011

Great Ocean Road

Eilen menin paivareissulle Great Ocean roadille ja kyllahan se olikin nakemisen arvoinen :) Kauniita paikkoja ja hyvia kuvia. Valitettavasti kuvia Ulurusta en nyt sitten enaa omista.. :s kamera calibroi muistikortin omia aikojaan ja typera kun olen, en ollut ottanut varmuuskopioita viimesen viikon ajalta (vaikka yleensa taman teenkin suhteellisen usein) ja sinne meni joka ikinen kuva Ulurusta.. Onneksi mulla on kuitenkin viela kuvat Kata Tjutasta ja Kings Canyonista, mutta Uluru oli kuitenkin se syy lahtea koko red centreen ja nyt menetin ne kuvat.. Mutta eipa tassa auta jossitella. Sinne meni ja nyt on vaan otettava kuvia sitten senkin eesta!

Eli eilen siis lahdettiin aamulla huristelemaan kohti Great Ocean Roadia tapotaydella minibussilla. Ryhma oli mukava ja sosiaalinen ja kaikki halusivat tutustua toisiinsa, joten paiva osoittautui oikeinkin mukavaksi. Normaalisti tourilla pysahdytaan surffauksesta kuuluisalla Bells Beachilla, mutta talla kertaa meilla ei ollut lupaa menna varsinaiselle rannalle, koska siela rakennettiin lavasteita surf-kilpailua varten, mutta kurkittiin kuitenkin vahan kauempaa aalloissa kelluvia surffareita ja kyllahan se mahtavalta nayttikin!

Kaytiin myos bongailemassa kenguruita ja koaloita. Mulla oli ihan hyvia kuvia kenguruista, mutta nehan meni myos sen muistikortin mukana. Mutta onneksi on kuitenkin viela ennestaan kuvia jaljella kenguruista ja koaloista molemmista.

Ensimmainen todella huikea stoppi oli Twelve Apostoles, missa olisi ollut  mahdollista tehda helikopterilento, mutta ite en kuitenkaan sitte raaskinut pistaa rahoja siihen. Ihan hyvan nakyman sai maastakin kasin.



Matkan varrella pysahdyttiin myos kylman ilmaston sademetsassa, mika oli ihan mielenkiintoinen paikka, mutta sinansa naytti samalta kuin muutkin sademetsat :)

Muita kuvauksellisia paikkoija oli Loch arch gorge ja London Bridge.


Alimmainen kuva on London Bridgelta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti