tiistai 25. tammikuuta 2011

Perth


Nyt oon viettany kauniissa Perthissa jo pari viikkoa ja viime lauantaina hyvastelin suomi-vieraat, jotka hyppas koneeseen kohti Sydneya ja takasi kotiin. Sen jalkeen onki ollu vaha haikee olo ja kun ei itekaan ole viela terveimillaan, niin ei oikeen oo voimia tehda mitaan. Vahan on iskeny sellanen fiilis, etta ei se nyt niin kauheesti haittais, vaikka aiemmin kotiin meniski. Ja jos ei toita ala kohta loytymaan, niin kotiin lahto on edessa yllattavankin pian. Perthissa tyotilanne on huono, koska niin monet on siirtyny itarannikolta tanne. Itse lahden huomenna pari tuntia junalla etelammas paikkaan nimelta Bunbury ja yritan loytaa toita sielta. Asuminenkin siela on halvempaa, joten jos ei toita loydykaan, niin saastan silti enemman rahaa, mita Perthissa.

Kavereitten kanssa reilu viikko Perthissa meni nopeasti! Ite suurimmaksi osaksi kylla jouduin maata motellilla, koska oli korkea kuume, eika jaksanu tehda mtn. Mutta paasin kuitenkin niitten mukaan Zoo:hon ja Swan Valleyn viininmaistelu kierrokselle, mika oli kylla ihan hintansa vaarti. Ja sanomattakin on selvaa, etta kyllahan sielta muutama viinipullokin tuolle porukalle tarttui mukaan, mita sitten yhdessa motellilla maisteltiin.

Vieraiden lahdon jalkeen olen sitten tosiaan lahinna yrittany edelleen levata ja parantaa itteani tasta inhottavan sitkeesta taudista (pelkaan, etta on jtn muutakin kun tavallista flunssaa!). Sunnuntaina vietin paivan Kings Parkissa, missa kaverit oli picnicilla jo silloin ku ite makasin kuumeessa kampilla. Olihan se ihan hieno puisto ja hyvat nakymat kaupunkiin. Sai hyvia kuvia Perthista. Muuten paivat onkin sitten kulunu kaytannon asioita hoidellessa ja lepaillessa. Bunburyssa alkaa sitten todellinen tyonhaku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti