tiistai 1. helmikuuta 2011

Bunbury ja tyon metsastys!



Nyt oon vajaan viikon jo viettanyt Bunburyssa, Perthin etelapuolella, mutta kaytannossa en ole tehnyt mitaan, joten ei ole myoskaan ollut mitaan mielenkiintoista kirjoitettavaa. Bunbury on mukava pikkukaupunki meren rannalla, joten taala paasee taas nauttimaan rannoista. Saatkin on ollu toistaiseksi ihanan lampoiset, joten olis paassy uimaankin. Itse olen yrittanyt vahan valtella kuitenki uimista viela toistaiseksi, koska yska kiusaa edelleen. Ei onneksi ihan niin pahana, mita joku aika sitten, mutta olo on edelleen tukkonen. Jos ei tama pian tasta ala hellittaa, niin on kai pakko menna laakariin ja kaskea niita tekemaan jotain, koska ei vaan enaa hermot kesta tata sairastelua. Sita kun on nyt jatkunut joku kolmisen viikkoa kokonaisuudessaan.

Toistaiseksi aika Bunburyssa on siis menny tyonhakuun, mika ei ole niin helppoa, kun aluksi toivoin. Taala on muutamia tyopaikkoja tarjolla, mutta tarjontaa ei ole aivan hirvean paljoa ja toisaalta tyonhakijoita on taalakin melko paljon. Mutta toivotaan nyt, etta joku noista paikoista tarvitsisi tyontekijaa nopeasti, joten paasisin tienaamaan, eika tarttis lahtea Suomeen etuajassa.

Viime paivina olen saanut seuraa Hollantilaisesta tyotosta, joka tekee tyoharjottelua delfiinitutkimuskeskuksessa ja aikoo viettaa Bunburyssa seuraavat 5kk. Ihan mukavaa tutustua ihmisiin, jotka myos aikoo pysytella alueella hieman pidempaan, niin saa taas vahan pidempiaikaisia kavereita, eika tarvitse kayda samoja keskusteluja paivasta toiseen uusien ihmisten kanssa. Uusiin ihmisiin tutustuminen on kylla mukavaa, mutta kun jatkuvasti vaihtaa paikkaa ja hostelleja, alkaa niihin samoihin keskusteluihinkin lopulta kyllastya ja siina vaiheessa todella tulee kavereita ikava! Eli rakkaat ystavat, en todellakaan ole teita unohtanut, vaikka silloin talloin yhteyden pitaminen onkin melko haastavaa, koska netin kaytto taala on ihan riistohintasta! Mutta mielessa olette siita huolimatta <3

Kaiken A ja O olisi nyt loytaa se tyopaikka. Sen jalkeen elama taala Bunburyssakin voisi alkaa maistumaan viela vahan paremmin, kun ei taas tarttis laskea ihan joka pennia, vaikka tietenkin edelleen tarkotuksena on rahan saastaminen, etta voi sitten nauttia niista muutamista viimesista viikoista Australiassa. Matkustelulle ei enaa hirveasti aikaa jaa jokatapauksessa, mutta eipahan sitten tarvitse tulla kotiin ihan rahattomana. Ja paapointti on kylla, etta saan viela nauttia naista lampimista ilmoista pari kuukautta, eika tarvitse tulla kotiin pakkasen ja lumen keskelle. Sita ehtii sitten kylla katella riittavasti ensi vuonna Rovaniemella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti