maanantai 3. tammikuuta 2011

Caloundra, Glass house mountains & Gardener's Falls



Nyt on jo pari aurinkoista paivaa vietetty Caloundrassa Sunshine Coastilla. Paikka on sinansa samankaltanen Coolangattan kanssa: pieni ja viihtysa rantalomakohde, mutta ei niin taynna backpackereita kuin esim. Surfers tai Byron. Rannat ei kyllakaan oo yhta pitkat, mita Coolangattassa, vaan taalla on n. 7 erillista vahan pienempaa rantaa, joista oon jo kayny pikasesti katsastamassa 2. Tanaan taidan kavella vahan pidemmalle ja tarkistamaan, etta milta vahan kauempana sijaitsevat rannat vaikuttaa ja onko nekin yhta taynna porukkaa, ku noi ihan kaupungin edustalla olevat.

Hostelli taalla on mukava, pienehko ja lepposa, missa tutustuu helposti ihmisiin. Hostellin puolesta myos jarjestetaan kaikkea pienta kivaa ohjelmaa. Eilen mentiin ensin patikoimaan Glass House Mountainsille ja iltapaivasta rentoutumaan Gardener's Fallsille. Eihan se tietenkaan rapakuntoselta Annilta ollu kauheen fiksu veto lahtea kiipeamaan vuorelle viiden hyvakuntosen saksalaisen poitsun kanssa. Putosin vauhdista heti alkumetreilla, mutta kylla maki lopulta sitten paasin huipulle asti, naama punasena ja kuolemaa tehden, mutta nakymat oli kylla huikeet ja oli se kaiken kapuamisen arvosta. Ja tulipahan ainakin paivan lenkki tehtya.

Melkeen suoraan ensimmaisesta reissusta tultua lahdettiinkin sitten viettamaan iltapaivaa naille putouksille. Paikka oli kaunis, mutta vahan liian taynna lomalaisia, kun eilen oli kuitenkin viela pyhapaiva taala Australiassa. Ja illalla oli viela pizzailta ja enhan ma voinu sitakaa sitte vastustaa, kun kerran viidella audilla sai syoda niin paljon kun vaan jaksoi. Talle paivalle onkin sitten hankittuna salaattivarmeet, eli tanaan syodaan sitten vahan kevyemmin kaiken sen eilisen roskaruuan jalkeen.

Caloundrassa suunnittelin viettavani nyt naa viimeset paivat ennen team Finlandin tanne saapumista. Mikali kelit on hyvat siirryn Brisbaneen vasta perjantaina, mutta jos lupailevat sadetta, niin taidan menna sita pitelemaan brisbaneen jo torstaina. Kaupungissa kun on aina kuitenkin vahan enemman tekemista vesisateella. Toivottavasti kuitenkin on hyvaa ilmaa ainakin seuraavat muutamat viikot, niin ei lomalaisten tarvia karsia vesisateista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti