maanantai 13. joulukuuta 2010

Viimeset paivat Wintonissa ja uusi alku Brisbanessa!




Nyt oonki sitte jo taas suurkaupungin vilskeella ja puhelinki toimii taas. Ihmeen vapauttavaa kylla elaa 9 viikkoa ilman puhelinta. Voin suositella kaikille muilleki, kokeilkaa ihmeessa! :D

Viimenen viikonloppu Wintonissa meni juhlatunnelmissa. Lauantaina leipomon tytot vei mut vaha ulos juhlimaan ja sunnuntaina oliki sitte joulupirskeet hotellilla. Oli paukkukarkit ja juhlahatut yms. Ja aussiBBQ. Viimenen kunnollinen ateria taas vahaan aikaan!

Eilen sitten hyppasin bussiin ja vaivaset 20h myohemmin saavuin Brisbaneen. Hostelli loyty vaivoitta, mutta maksaa kylla vahan liikaa. Varasin nyt vaan 2 yota ja katotaan sitte, mihin matka jatkuu sen jalkeen. Saatan vaihtaa halvempaan hostelliin. Ensimmaisen tutunkin Cairnsista tapasin tassa 15minuuttia sitte ja taidan haastatella, mita on suunnitelmissa tanaan, jos vaikka sais seuraaki paivalle/illalle :) Ja ostoksille santasin tieten kans heti ku mahollista. Kaikki vaatteet tuntuu olevan niin kulahtaneita, etta oli ihana paasta ostamaan vaha jotain pienta nattia. Nyt voi sitte niita vanhoja kulahtaneita heittaa menemaan jo.

Nautin kylla taas kaupungissa olosta! Taidan kuitenki olla enemman kaupunkilainen ku pikkukylan tytto. Taala on sentaan jotain tekemista! Eika ilmakaa oo ihan niin kuuma, vaan ihan mukavan natti ja lamponen. Talla hetkella ei sada, mutta tulvat on aiheuttanu ongelmia ympari Queenslandia, mutta toivotaan, etta ne murheet olis jo ohi. Tulivat sateet kuulemma etuajassa tana vuonna. Onneks sentaan paasin pois Wintonista, eika tarvinnu jumittaa siela tulvien takia!

Ja nyt voi sitte alkaa taas paivitella tata blogiaki, ku on taas jotain kirjotettavaa!

2 kommenttia:

  1. Voi mahoton minkälaiset nuo etäisyydet oikeasti on siellä ! Piti heti kattoa kartasta Wintoinin ja Brisbanen etäisyys, sehän on pidempi mitä koko suomi :D En jotenki oo tajunnu miten iso maa australia oikeasti onkaan.

    Huomaatkos, että mäkin päivitän blogia joka viikko vaikkei mitään asiaa oiskaan, laita vaikka yks kuva silloin tällöin jos vaan saat laitettua jostain, on kurjaa kun susta ei kuule yhtään mitään ;( Tai fb tilapäivitykset käy myös, kunhan jotain kerrot olemassaolostasi ettei tarvi täällä huolestua. :)

    Pidä hauskaa suurkaupungissa, toivottavasti löytyy kaikkee ihanaa kivaa tekemistä :)

    Olet mielessäni! ♥ Laura

    VastaaPoista
  2. Joo siis australiahan on isompi, mita koko eurooppa :) Eli etaisyydet on kylla ihan kasittamattomia! :)
    Oon aina valilla lueskellu sun blogia. Nyt rupeen paivittelemaan tataki vaha enemman, ku on taas jotain kerrottavaa :)

    VastaaPoista