perjantai 24. joulukuuta 2010

Joulu ja Byron Bay

Tana vuonna jouluaatto meniki vaha erilaisissa tunnelmissa, mita kotona. Koko aamupaiva oltiin masentuneita ja haluttiin vaan kotiin. Ja tama patee jotakuinki kaikkiin kenen kanssa juttelin. Noin kuuden aikaan meijan oli tarkotus ruveta kokkailemaan, mutta keittio oli niin taynna, etta sinne ei mahtunu sekaan, joten lahettiin yhteen pubiin, missa kaksi tanskalaista poikaa soitti kitaraa. Oli ihana paasta kuuntelemaan vaha livemusiikkia vaihteeksi, kun ei taala tule kauheesti konserteissa kaytya. Kun ne pojat lopetteli keikkansa, me tultiin takas hostellille tarkotuksena kokata, mutta keittio oli edelleen tupaten taynna, joten ei muuta ku odottelemaan. Loppujen lopuksi kokkaamaan paastiin sitte josksu yhdeksan aikaan, mutta saatiinpa kuitenkin lopulta ruokaa. Ruuan jalkeen lahettiinki muutamien ihmisten kanssa ulos juhlimaan joulua. Eli jotakuinki erilainen joulu! Eika joulu muutenkaan tunnu joululta, kun ei edes lumiukkoa nahny, mutta ens jouluna onneks oon kotona ja tuleehan naita jouluja. Taman paivan ohjelmasta ei viela ole varmuutta, mutta eikohan sita joulua tanaankin jotenki juhlita. Mutta tanaan meen kylla ajoissa nukkumaan ja huomenna sitten vaihtuis paikka ja suuntana Coolangatta.

Byron Bay itessaan on kiva paikka, jossa vallitsee melko rento fiilis. Oli tarkotus menna Nimbiniinki kattomaan ihan kunnon hippimeininkia, mutta ei oikeen paivat riittany. Ja taala on jokatapauksessa satanu joka paiva, joten ei se olis niin hirveen hauskaa edes ollukaa vesisateessa. Ilmat jouluna olis tosiaan voinu olla vaha paremmat, nii olis paassy nauttimaan rannoista yms. Hostellilla istuminen on nimittain melko puuduttavaa, kun sita tekee 4 paivaa.

Mutta hyvaa joulua sinne Suomeen! Lampoasteet ja lumisuus on hieman eri tasolla, mutta siitahan se joulun tunnelma tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti