keskiviikko 22. joulukuuta 2010

(Brisbane), Surfers Paradise ja Byron Bay!

Viimeset paivat Brisbanessa meni suhteellisen hitaasti, koska sato vetta lahestulkoon koko ajan, eika oikein voinu teha mitaa. Tapasin Brisbanessa Monan, johon tutustuin jo Cairnsissa ja koska meilla oli samanlaiset suunnitelmat paatettiin matkustaa hetken aikaa yhdessa. Eli maanantaina loydettiinki sitte kyyti Surfers Paradiseen ja saastettiin vaha rahaa, kun ei tarvinnu maksaa bussilippua.
Surfers Paradise oli itseasiassa aika kiva paikka, vaikka monet on sanonu, ettei oo mitenkaa kummonen. Rannat oli kauniita ja noi kaks paivaa jopa saatiin aurinkoista keliaki. Kauheesti ei ollu kyllakaan aikaa rannalla makoilla, koska ensimmaisena paivana piti menna tekemaan ruokaostoksia aika kauas ja jumitettiin sitte siela ostoskeskuksessa ja toisena paivana piti taas hoidella asioita. Oon myos huomannu, etta yksin matkustaminen on huomattavasti helpompaa, koska saa tehda ihan mita ite huvittaa. Asiat tuntuu etenevan huomattavasti hitaammin kun pitaa elaa jonku muun tahtia. Ite ku oon tottunu heraamaan suhteellisen aikasin ja hoitamaan kaikki asiat pois alta, etta saa sitte loppupaivan tehda rauhassa mita huvittaa.
Yoelama Surfersissa ei kyllakaan ollu niin hyva, mita kaikki hehkuttaa. Ensimmaisena iltana oltiin kalliissa, pinnallisessa ja tupaten taydessa yokerhossa, missa soitettiin huonoa musiikkia. Luulenpa, etta toi kertooki kaiken.. :D Ja seuraavana iltana oli backpackereiden joulubileet, mutta porukka oli ihan hirveessa kannissa, koska viinaa sai halvalla ja paikka itessaan oli melko tylsa. Sielta lahettiinki jo joskus puolen yon aikoihin pois.
Eilen sitte saavuttiin Byron Bayhin, mika vaikuttaa tosi mukavalta paikalta. Ihmiset on rentoja, eika taa oo mitenkaa pinnallinen paikka. Taysin erilainen verrattuna Surfers Paradiseen. Saa vaan voisi olla parempi, kun kerran olis mahdollisuus viettaa aikaa pitkilla hiekkarannoilla. Valitettavasti taala sataa vetta ja ovat kuulemma luvannu vesisadetta koko viikoksi. Toivottavasti ennusteet on vaarassa, koska olis mukava saada kaunista ilmaa. Lisaksi joulunaika vahan masentaa, koska olisin niin paljon mieluummin kotona perheen kanssa. Valitettavasti se nyt ei kylla oo vaihtoehto. Mutta toivotaan nyt sentaan ees sita auringon paistetta, nii ei tarvii sisatiloissa kykkia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti