tiistai 8. maaliskuuta 2011

Kotiin!

Nyt on sitten lennot varattu kotiin pain ja paluu on siis ihan todellista! Tuntuu kylla vahan haikeelta jattaa Bunbury ja Australia taakseen, mutta pitaa nyt nauttia naista viimesista viikoista. Paluulennot on siis buukattu 25.4 ja suomeen saavun seuraavana paivana. Vahan tuntuu oudolta, etta alle 7 viikon paasta oon jo Suomessa nakemassa ystavia ja puhumassa suomea kaiket paivat! Toisaalta odotan paluuta erittain innolla, mutta olen myoskin viihtynyt Bunburyssa niin hyvin, etta on outoa jattaa se ja kaikenkansalliset ystavani tanne.. Mutta ehkapa tapaamme viela tulevaisuudessa jossain pain maailmaa :) Ja on mulla nyt onneksi viela 3 vko:a aikaa nauttia hyvasta seurasta taalla pain maailmaa.

Muuten asiat sujuu aikalailla samalla painolla kuin aikaisemminkin. Lahinna tyontekoa ja kavereiden kanssa hengailua. Nyt kun sain lennot buukattua, voin alkaa suunnittelemaan viimesia viikkoja australiassa ja varailemaan lentoja, hostelleja, toureja yms yms. Sitten voikin vain rentoutua, kun kaikki on hoidossa. Seuraavana askeleena taitaa olla Rottnest Islandin sukellusreissun varaaminen yhdessa Marielan kanssa. Odotan innolla!

Ei siis muutakun henkisesti varautumaan kotiinpaluun ja pitaa yrittaa olla taalla nyt mahdollisimman aktiivinen, silla kohtahan se on ohi!
Mukavia paivia Suomeen. Kirjoittelen taas kun silta tuntuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti