maanantai 21. maaliskuuta 2011

Another post from Bunbury




Enaa sellainen puolisentoista viikkoa Bunburyssa jaljella. Kahden viikon paasta olen jo kuivassa outbackissa Alice Springsissa. Varasin eilen lennot Melbourneen ja Alice Springsiin seka takaisin. Lisaksi varasin reissun Ulurulle: 3 paivaa ja 2 yota. Katsotaan miten leirielama uppoaa Anniin. Toisena yona onneksi kuitenkin yovytaan paikassa, missa on ihan oikeat suihkut ja vessat. Mutta oon kuullu vaan hyvia juttuja tasta tourista, joten eikohan siita ihan kiitettavan hyva reissu ole tulossa. Rahaa kylla palaa viimeisen kuukauden aikana enemman kun tarttis, mutta onneksi oon kuitenki sitte menossa kotiin, nii ei haittaa vaikkei niin kauheesti olisikaan jaljella. :D

Talla hetkella hostellilla on hiljaista, koska suurin osa kavereista on reissussa etelaisessa WA:ssa. Mutta tulevat onneksi huomenna kotiin, nii saa taas vahan eloa elamaan. Pari muuta kaveria on sairaana. Saivat ilmeisesti dengue-kuumeen Balilta. Onneksi se ei ole kuitenkaa tarttuva, niin ei hostellille synny mitaan epidemiaa. Mutta saali, etta joutuvat makaamaan sangyssa paivat pitkat ja toinen on sairaalassa. Tosin kuulin kylla, etta han voi jo ilmeisesti paremmin ja olisi tulossa takaisin "kotiin" tanaan. Bunbury kylla tosiaan tuntuu eniten kodilta, mita mikaan muu paikka Australiassa. Valilla on ihan mukava olla paikallaan :)

Toivon, etta paasen pian taalta lahdon jalkeen lisailemaan myos kuvia blogiin, silla pelkkien tekstien postaaminen nayttaa melko tylsalta. Heti kun paasen koneelle, missa onnistun lisaamaan kuvia, teen sen. Ja luultavasti lisailen niita vanhoihin teksteihin, etta ovat oikealla paikallaan. Sitten saadaan vahan lisaa eloa tahankin blogiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti