torstai 3. helmikuuta 2011

Bunburyssa edelleen

Tarkoituksena oli lisailla kuvia, kun viimesimmat nayttaa olevan tuolta Magnetic Islandilta eli siis n. 4kk takaa ja tassa valissahan on kylla tullu otettua jokunen kuva, mutta jostain syysta se ei onnistu taala kirjastossa ja hostellilla netti on niin hidas, etta en edes viitsi yrittaa, eli jai sitte namakin kuvat laittamatta. Paivittelen kuvia sitten viimestaan suomesta, mikali en ennen sita saa mitaan laitettua. Oma tietokone olisi tassakin asiassa kylla helpottanu kummasti: siina kun ei ole mitaan rajoituksia, etta mita saa tehda ja mita ei.

Paivat taalla Bunburyssa menee hitaasti, koska ei ole yksinkertaisesti mitaan tekemista. Mikali rahaa loytyisi, niin voisin lahtea delfiiniveneajelulle tai melomaan kajakilla tai sukeltamaan. Taala on ainakin yksi hylky, mika on kuulemma ihan nakemisen arvoinen. Valitettavasti ei kuitenkaan ole sita rahaa, niin paivat kuluu lahinna istuskellessa siela taala = tylsaa!

Tyopaikoista ei ole kuulunut mitaan ja tilanne vaikuttaa melko toivottomalta, joten suunnittelin, etta odottelen viela ens torstaihin ja jos mistaan ei kuulu mitaan, hyppaan koneeseen ja lahden Melbourneen yrittamaan. Siela on ainakin puhelinmyyntityota, mika ei ole kylla mieluisinta, mutta kylla se aina kanansiipien pakkaamisen voittaa. Tata siis armas kamppikseni teki koko eilisen paivan. Pakkasi kanansiipia muovipusseihin jaakaapissa. Jotain muuta minulle siis kiitos! Ja mikali ei sielta melbournestakaan mitaan loydy, niin olenpahan ainakin sitte lahempana Sydneya ja kotiinpaluuta!

1 kommentti:

  1. En artsin, perhekoti tekee semmosen 12 hengen pikku reissun :) Ihan kivaa!

    VastaaPoista