maanantai 30. elokuuta 2010

Sydneyssa edelleen

Toinen paiva Sydneyssa meni ihan mukavasti. Kavin vaha kaupoissa kiertelemassa ja kaveleskelin ympari Sydneya. Illalla sitten paatin lahtea katsastamaan hostellin baarin, ku en muutakaa tekemista keksiny. Ja hetihan sielta tutustu ihmisiin :)

Jo heti ovella tutustuin yhteen norjalaiseen poikaan, jonka kans sitte alkuillasta istuinki samassa poydassa. Hetken paasta tutustuin sitte kahteen saksalaiseen tyttoon, joista toisen nimi oli Abi ja toisen nimea en enaa muista. Unohdan ne aina saman tien :D Abi on siis vaihto-oppilaana taala Sydnessa, mutta taa toinen tytto matkustelee ympari Australiaa, niinko minaki. Abin kanssa vaihdettiin sitte numerotki myohempia kohtaamisia varten :)

Alan kylla vaha kyllastya taala Sydneyssa oloon ja haluaisin jo liikkeelle, mutta pitais keksia suhteellisen halvat lennot jostain. WTC:n yks tyontekija oli auttanu niita saksalaisia kamppiksia ettimaan lennot ja hostellit ja ne oli saanu melko halvalla, joten aattelin myos kysya, etta jos keksis mulleki jonku hyvan paketin :) Muuten joudun varmaan olemaan Sydneyssa sunnuntaihin asti, ku silloin lennot on melkeen 200aud halvemmat, ku torstaina tai perjantaina. Sit vaan pitaa keksia jtn tekemista :D

4 kommenttia:

  1. eikä, kuulostaa ihan mun ekoilta Sydney päiviltä.. Halusin vaan pois:D Ootko jo tsekannut http://www.virginblue.com.au/ ja http://www.jetstar.com/gx/en/index.aspx lennot?

    VastaaPoista
  2. no kokeillaan saisinko nyt tän viestin perille. en siis viitti kirjottaa kovin pitkästi. koklataan!

    VastaaPoista
  3. Hyva Laura! :D

    Riikka: Lennan JetStarilla. Tuli vaha kalliimmaks mita suunnittelin. Jos olisin oottanu pidempaan, ni olisin saanu tiete halvemmalla, mutta en jaksa olla taala :D

    VastaaPoista