tiistai 19. lokakuuta 2010

Winton viikko nro: 1

Ensimmainen viikko Outbackissa on menny aika mukavasti. Ihmiset taala on mukavia ja luonnollisesti kaikki tuntee toisensa, koska paikka on niin pieni, mutta sehan nyt ei oo mitenkaa uutta mulle :)
Tyo pubissa on mukavaa. Lahinna tarjoilen olutta ja otan vastaan ruokatilauksia ja siivoilen vaha poytia. Ei mitenkaan kauheen kiireista tai rankkaa. Tyoskentelen vaan muutaman tunnin illassa, joten mulla on paivat aikaa teha mita huvittaa (eli kaytannossa oon lahinna lukenu ja kavelly ympariinsa :D). Eilen kaytiin uimassa Jo:n kanssa (hotellin toinen omistaja) ja aikomuksena olis ruveta kaymaan saannollisesti. Oli tarkotus menna tanaanki, mutta Jo vilustu vahan, joten odotetaan ainaki huomiseen.
Mutta mulle tarjottiin extratunteja leipomo/kahvilasta, joka aukee ens lauantaina, joten rupeen tyoskentelemaan siela aina pari tuntia paivalla ja sitte saan muutaman tunnin vapaata ennen illan tyovuoroa baarissa. Kuulostaa hyvalta. Saan tienattua vaha ylimaarasta ja saan jotain tekemista paiviini :D Ja tapaan vahan lisaa ihmisia sitten ku tyoskentelen myos paivasaikaan.
Tama blogipaivitys jaa kylla nyt vahan lyhyeksi ihan yksinkertaisesta syysta: taalta Wintonista ei oo kauheesti mitaan kirjotettavaa. Ensimmaisena vapaapaivanani soin lounasta Courtneyn, joka myos tyoskentelee hotellilla parina iltana viikossa, kanssa ja illallista Kevinin ja Jo:n kanssa naiden ystavan louna (illallinen oli mahtava! mm. oikeita katkarapuja ;) ), mutta siinapa taitaaki olla mun kohokohdat Winton aikana.
Ens lauantaina on horseraces (mika se nyt sitte on.. laukkakilpailu? Ei mitaa aavistusta..) etta ehka sielta sais jotain lisaa kirjotettavaa. En oo koskaa moisissa ollukkaa. On kuulemma iso tapahtuma taala ja ymmartaahan sen, jos ne kerran jarjestetaan Wintonissa vaan pari kertaa vuodessa. :)

4 kommenttia:

  1. Ihanaa kuulla susta taas! :) Olikin pitkä tauko edellisestä päivityksestäsi. Ja ihan sama kuules mitä kirjotat, kunhan jotain päivittelet säännöllisin väliajoin ni tiedetään että oot kunnossa siellä ;) ♥ Kuulostaa enemmän perus arjelta nyt sun elämä siellä, toivottavasti on kivaa :) Missä siellä asut nyt? Ootko jossain hostellissa taas vai onko kämppä jotenki työn puolesta? Hei jos tulee tylsää ni mulle saa kirjoittaa vaikka kirjeen.. ;) Ja jos sulle on jotain osoitetta sinne päin ni voin kirjoittaa takaisin! :) Vähänkö ois kivaa!

    Halipus!♥

    VastaaPoista
  2. Miten siellä vietetään joulua? :) Ja mitä sinä aiot tehä jouluna? Tuli vaan mieleen, kun itse aloitin oman joulunviettoni kuuntelemalla eilen kaikki kolme joululevyäni läpi. Minkäs teet, ku en muuta musiikkia tykkää kuunnella :D

    VastaaPoista
  3. Jipii, opin kirjoittamaan kommentteja. BILEET :)

    VastaaPoista
  4. Voin lahettaa sulle osotteen fb:ssa, kunhan muistan ottaa muistikirjan mukaan. En nimittain muista sita osotetta ulkoa. Mutta siihen osotteeseen voi siis lahettaa postia ihan koska vaan, koska se on Sydneyssa ja ne sitte vaan lahettaa mulle postin eteenpain :)

    Ja maria: en kylla viela tieda joulusta. Oon jossain pain, toivottavasti en yksin :D

    VastaaPoista