tiistai 31. elokuuta 2010

Kuvia

Aattelin nyt laittaa muutaman kuvanki tanne, niin saa vahan eloa blogiin :)

naitten kuvien julkaseminen on tosi hidasta, niin mun energia ei ehka just nyt riita siihen :D mutta siina nyt ees yks. vastaavia nakee kylla myos googlesta :D

maanantai 30. elokuuta 2010

Sydneyssa edelleen

Toinen paiva Sydneyssa meni ihan mukavasti. Kavin vaha kaupoissa kiertelemassa ja kaveleskelin ympari Sydneya. Illalla sitten paatin lahtea katsastamaan hostellin baarin, ku en muutakaa tekemista keksiny. Ja hetihan sielta tutustu ihmisiin :)

Jo heti ovella tutustuin yhteen norjalaiseen poikaan, jonka kans sitte alkuillasta istuinki samassa poydassa. Hetken paasta tutustuin sitte kahteen saksalaiseen tyttoon, joista toisen nimi oli Abi ja toisen nimea en enaa muista. Unohdan ne aina saman tien :D Abi on siis vaihto-oppilaana taala Sydnessa, mutta taa toinen tytto matkustelee ympari Australiaa, niinko minaki. Abin kanssa vaihdettiin sitte numerotki myohempia kohtaamisia varten :)

Alan kylla vaha kyllastya taala Sydneyssa oloon ja haluaisin jo liikkeelle, mutta pitais keksia suhteellisen halvat lennot jostain. WTC:n yks tyontekija oli auttanu niita saksalaisia kamppiksia ettimaan lennot ja hostellit ja ne oli saanu melko halvalla, joten aattelin myos kysya, etta jos keksis mulleki jonku hyvan paketin :) Muuten joudun varmaan olemaan Sydneyssa sunnuntaihin asti, ku silloin lennot on melkeen 200aud halvemmat, ku torstaina tai perjantaina. Sit vaan pitaa keksia jtn tekemista :D

sunnuntai 29. elokuuta 2010

Ensimmaiset paivat Sydneyssa

Sydney vaikuttaa kivalta kaupungilta, vaikka onki tosi iso. Mutta taidan silti jatkaa aika pian matkaa kohti Cairnsia ja luultavasti sita sukelluskurssia :)
Hostelli on kiva ja siisti, mutta ehka vahan liiankin iso. Pienessa vois olla enemman tunnelmaa ja myos tutustua helpommin uusiin ihmisiin. Kamppiksina on lakia opiskeleva aussi tytto, jolla on tiistaina tyohaastattelu Sydneyssa ja lisaks 2 saksalaista tyttoa, kenen kans tassa oonki hengaillu eilen ja tanaan aamulla. Ne lahti yhen aikaan myos Cairnsiin, mutta sovittiin, etta nahdaan siela taas. Mutta saas nyt sitte naha, etta millasia uudet kamppikset on. WTC orientaatiossa tutustuin yhteen saksalaiseen (yllattaen! Niita tuntuu olevan taala enemman ku ausseja :D) ja mennaan varmaan tanaan kaveleskelemaan satamaan. Tanaan pitais myos vaha tutustuu noihin kauppoihin, koska tarviin ne conversit tai jotku muut vastaavat kengat.

Jarjesto vaikuttaa hyvalta. Henkilokunta on ystavallista ja niilta voi kysya mita vaan tuleeki kysyttavaa, joten eikohan tasta vuodesta selvita :) Laitan kuvia sitte, ku paasen lataileen niita koneelle. Odotan varmaan, etta saan vaha lisaa esiteltavaa. Orientaatiossa innostuin myos surffi-kurssista, joten aattelin, etta sinneki vois myohemmin menna jos saa toita (=rahaa). Hyvantekevaisuuslahjoitukset voi tehda numeroon *********** :D

Viela pitais muutama kaytannon asia hoidella taalla Sydneyssa ollessa. mm. pankkikortista pitais sopia, etta toimittavat sen Cairnsiin, koska sen saamisessa menee 5-7 paivaa, enka suunnitellut olevani taala niin kauaa. Toivottavasti pian lahtee loma kunnolla kayntiin, ni on jotain muutaki kirjoteltavaa, ku tylsia kaytannon jarjestelyja.

Antakaahan kuulua sieltaki :) Facebook toimii ja s-postia saa laittaa. Kiitos Nam!

perjantai 27. elokuuta 2010

Pikapaivitys Abu Dhabista

Abu Dhabin kentalta loytyi ilmainen netti, joten kykenen siis hieman paivittamaan lahtotunnelmia. Nappaimet on metalliset ja jaykat, joten pahoittelen kirjoitusvirheita :)

Alkumatka on sujunut mukavasti, vaikka Frankfurtin kentalla luulinkin jo eksyneeni, vaikken sitte loppujen lopuksi edes ollu missaan vaarassa paikassa. Abu Dhabin kentta on vahan pienempi ja paljon paljon selkeampi, joten taala ei ole mitaan ongelmia tullu. Henkilokunta on myos hyvin ystavallista ja lentomatkakin meni mukavasti nukkuessa ja leffoja katellessa. Leffafriikin unelmamatka :D Saa hyvall omala tunnolla kattoa monta tuntia elokuvia :)

Ihme kylla, vielakaan ei jannita tai hermostuta matka yhtaan. Kuvittelis, etta tassa vaiheessa viimestaan olisin paniikissa siita, miten tuun reissussa parjaamaan, mutta koko ajan tulee vaan enemman ja enemman sellanen olo, etta tulee hyva reissu ja kaikki menee varmasti (toivottavasti!) hyvin.

Paivitan lisaa sitten Sydneysta, kun on toivottavasti jo jotain oikeaakin kerrottavaa :)